Un propietari ven un pis amb inquilins dins. L’empresa compradora vol desnonar als inquilins que ja havien pagat 30.000€ d’arres.

Vista del barri de la torrassa.

Al carrer Alegria de l’Hospitalet, es desnona demà a una parella amb els seus tres fills. Aquesta família habia pagat 30.000€ en arres per l’immoble, en el que ja vivien de lloguer. L’Anterior propietària, la Sra Conxita, va vendre el pis a l’empresa Josblama SL.

La propietària no va retornar els diners a la família ni els va informar sobre la venta. La família es va assebentar de la venta amb l’ordre de desnonament. Ara els inquilins víctimes d’aquesta estafa, es veuen amb un desnonament planificat per demà en un procés iniciat per Josblama SL. Un procés sense cap oferta de lloguer social, ni alternativa habitacional. La resposta de l’ajuntament ha sigut la negativa a atendre la familia als serveis socials.

El Sindicat de llogateres de l’Hospitalet ha anunciat accions per aturar el desnonament i ha fet una crida a les xarxes per cercar el suport popular. La convocatòria tindrà lloc davant el citat domicili al carrer alegria número 40 al barri de la Torrassa, a dos quarts de deu, demà al matí.

Cartell del SindicatLH de la convocatòria per aturar el desnonament.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s