#AdriEtTenimACasa

Fotografia de la concentració de suport a l’Adri aquesta tarda a Esplugues.

Unes 400 persones s’han aplegat aquesta tarda davant l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat per donar la bentornada a Adrià Carrasco, jove espluguenc exiliat durant gairebé els darrers 3 anys a Bèlgica acusat de terrorisme i organització criminal per pertànyer a un Cdr.Com en el cas d’altres acusacions, imputacions i vulneracions de drets a cdr’s -Tamara Carrasco o els independentistes detinguts a l’operació Judes- avui s’ha sabut que el seu cas també ha quedat arxivat i s’han eliminat es càrrecs que se l’imputaven.

Aquest matí, l’Adrià, juntament amb el seu incansable grup de suport, amigues, familiars i organitzacions que li han han donat suport durant aquests més de 1000 dies d’exili forçat, ha explicat l’arxivament del seu cas i com aquest s’ha intentat fet servir per atemorir i desmobilitzar la classe treballadora en el context de la lluita pel dret bàsic de l’autodeterminació dels pobles.

“Avui som aquí per denunciar que, un cop més, l’Estat capitalista es val de muntatges policials per defensar els seus propis interessos,  criminalitzant qualsevol forma de dissidència”, ha criticat Carrasco. qui també ha denunciat la “vulneració de drets fonamentals” que es dona a l’Estat espanyol com ara el dret a manifestació, la llibertat d’expressió o el dret a un habitatge digne. 
Carrasco, ha acabat dient “a pesar de tot continuarem lluitant i continuarem desobeint.

Avuí el “BaixLlo actiu i combatiu” somriu i cel.lebra una victòria que és de l’Adrià i de totes i que ens assenyala un cop més la importància de teixir xarxa i organitzar-nos per fer front les agressions d’un Estat autoritari.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s