L’Ajuntament de L’Hospitalet nega l’aigua a veïnes de la Ciutat.

Sota el lema, Agua para Vanessa, multitut de veïnes han mostrat el seu descontent amb l’Ajuntament i han fet arribat les seves reclamacions fins al saló de plens. Fa cinc dies, l’Aliança contra la pobresa energètica (APE) va engegar una campanya a les xarxes socials per tal de reclamar l’accés als suministres bàsics per una veïna de la ciutat.

l’Entitat contra la pobresa energètica deia; “És inadmissible el comportament de l’Ajuntament vulnerant el dret humà a l’aigua a les famílies del municipi”. i també deia; “Exigim Agua Para Vanessa i els seus dos fills menors”.

Avui finalment s’ha aconseguit reestablir el subministrament de l’Aigua a casa de la Veïna afectada. L’APE ho ha celebrat a les xarxes socials no sense advertir a l’ajuntament que no s’aturaran per fer acomplir la Llei 24/2015 i el dret humà als subministraments bàsics.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s