L’Hospitalet acull el baix Llobregat Combatiu per l’1 de Maig

Ahir es va celebrar amb motiu del dia dels treballadors una jornada combativa a L’Hospitalet. Sota el nom 1er de Maig ”Unim les Lluites”, la CNT de L’Hospitalet , Arran Baix Llobregat, CGT Baix Llobregat i Endavant Baix Llobregat van aplegar a més de 100 personas a una manifestació que des del barri centre va creuar la ciutat fins al barri de collblanc.

A la manifestació vem poder veure banderes de la CNT i la CGT junt amb les d’Arran. Anarcosindicalistas, Anticapitalistas, l’esquerra Independentista, Classe treballadora i combativa en definitiva. Plegades per unes millors condicions de la classe treballadora i sense oblidar la memòria de la lluita obrera. Memòria molt present tant en els parlaments com en les cobles llibertàries que van amenitzar la trobada al fi de la manifestació a Torre Barrina, el Parc de la Marquesa.

Parlaments de la CNT, la CGT, Arran Baix Llobregat, Endavant Baix Llobregat i el de Emma Núñez, cap de llista de L’Alternativa d’Esquerres davant la finca que altre cop fou la casa de l’aristocràcia a la ciutat i ara acull formacions i actes populars de la classe treballadora.

El barri que fa gairebé 100 anys era referent a nivell europeu d’autoorga ització llibertària, torna a veure banderes roig i negres onejant para el cant de “A les barricades”. Cant que vem tenir el plaer d’escoltar en diferents llengues.

La Jornada va finalitzar amb un dinar organitzat, per una banda per mujeres p’alante. I amb una paella cuinada per l’Organització Socialista d’alliberament Nacional, Endavant Baix Llobregat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s