L’Hospitalet en blanc i negre, diu Toni Garcia, el candidat d’ERC a la ciutat.

Foto via @antonigarcia

El candidat d’Esquerra Republicana va fer ahir una piulada sobre una fotografia on es podia veure a l’alcaldessa Nuria Marin junt al portaveu del socialistes al ple municipal, Francesc Bellver a la processó catòlica de la Cofradia de L’Hospitalet 15 mas 1.

La polèmica fotografia, intencionalment en blanc i negre mostra als polítics del PSC amb els bastons de la Cofradia “15 mas 1”. La imatge també mostra a diversos membres de cosos i forces de seguretat del estat, entre elles la Guardia Civil. La image recorda clarament als temps pre-constitucionals.

Les crítiques per part del Partit dels Socialistes de L’H no s’han fet esperar. I ha sigut un dels aludits, Francesc Belver qui li ha enllaçat un article on deia -“Oriol Junqueras preside la processión de Sant Vicents dels horts”. Amb aquest article Belver, un dels homes amb més pés dins del PSC a la ciutat, ha pretès evidenciar les contradiccions que suposen les paraules del Republicà.

La proximitat de les eleccions municipals i l’actual Campanya per el congrés i el senat ha endurit l’ambient, i la lluita pel protagonisme de les cares més visibles del partits polítics creix a les xarxes socials.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s