L’Alternativa d’Esquerres de L’Hospitalet considera una prioritat acabar amb la desigualtat a la ciutat.

Acabar amb la desigualtat és una prioritat política, ha afirmat la formació municipalista a través de les xarxes socials. També afirmen que cal empadronar a totes les veïnes, amb o sense domicili fix, per garantir l’accés al sistema sanitari públic.

L’Alternativa d’Esquerres es referma en el seu discurs sobre la necessitat urgent d’una moratòria urbanística i una planificació estratègica, segons les necessitats de salut dels diferents barris. Una moratoria molt necessària als barris del nord davant l’acinament que pateixen veïnes de barris com la Florida o la Torrassa, van afirmar des de L’Alternativa d’Esquerres a la Trobada Municipalista de L’Hospitalet el passat 6 d’abril al barri de la Torrassa.

La formació turquesa insta a solicitar al Departament de salut de la Generalitat de Catalunya que les ratios de professionals/habitants s’ajustin a les necessitats reals de les veïnes, a tots els CAPs de L’Hospitalet.

L’Alternativa d’Esquerres també reclama un servei d’urgències pediàtriques real, 24h. Així com la previsió de nous professionals i CAPs a tots els districtes i barris de la ciutat.

Foto via @AE_LHospitalet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s