El Secretari General de Podemos Hospitalet, Sergio Moreno, afirma que Podem comparteix una “grandíssima” part del programa de Catalunya en Comú.

La formació violeta de L’Hospitalet participarà als propers comicis electorals dins l’espai LH en Comú Podem. I ho farà de la mà d’Esquerra Unida i Alternativa sota el lideratge d’Anna González que repeteix per segona vegada com a candidata a l’alcaldia. I ho fan amb una notable absència. ICV no concorrerà a les eleccions municipals a causa de diferències sobre el procés de Primàries, que els Eco-Socialistes han titllat d’irregular i partidista.
Serà la primera vegada que la formació de Pablo Iglesias concorrerà a les eleccions municipals de L’Hospitalet. El 2015 no van poder arribar a un acord amb ICV-EuiA-Pirates. Impedint així que la Coalició clàssica d’ICV-EuiA pogués concórrer sota la marca del projecte En Comú. Forçant a aquestes formacions a construir el projecte Canviem L’H.
El Portaveu de Podemos a L’Hospitalet , Sergio Moreno, va afirmar als mitjans municipals de televisió, la gran proximitat programàtica amb Catalunya en Comú. Tot i que el partit Lila vol ressaltar les mesures preses a Barcelona i Madrid.

Foto via @LHdigital

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s