Entitats per la defensa del #PatrimoniLH denuncien la destrucció d’elements patrimonials al Transformador de la Torrassa

Foto via @ElBellvis

A través d’una piulada a Twitter la Plataforma veïnal, Defensem el Castell de Bellvís, ha comunicat una nova destrucció del patrimoni històric i natural dintre del recinte del Transformador de La Torrassa. Zona d’interés arquelògica per la proximitat amb el castell de bellvís.

https://twitter.com/ElBellvis/status/1118429848698015744?s=19

La piulada de la Plataforma ha fet respondre ràpidament a altres entitats de defensa del Patrimoni de la ciutat. No és casual, el Patrimoni és ara mateix un element de cohesió i lluita veinal a la ciutat de L’Hospitalet i s’està construint una forta xarxa d’entitats.El Grup de Patrimoni de L’Hospitalet ha qualificat de manca de sensibilitat i de respecte aquesta intervenció a la cornisa de la Torrassa en una altre piulada.En aquesta piulada del Grup de Patrimoni LH també es fa esment del Manifest que va ser entregat la setmana pasada al Regidor del districte collblanc Torrassa Cristian Alcázar, a la seu de la regiduria del districte per part de la Plataforma Defensem el Castell de Bellvís.

https://twitter.com/PatrimoniLH/status/1118440177746231296?s=19

La Associació Perseu LH també s’ha posicionat sobre aquests fet calificant-los de ser una irresponsabilitat. Possant en entre dit que s’hagin dut a terme els estudis arquelògics per realitzar treballs en aquesta zona granting la protecció de possibles restes gregues i/o romanes.

https://twitter.com/PerseuLH/status/1118474762068611072?s=19

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s