#LHospitaletAntifeixista

signal-2019-01-08-123942-1Cap espai pel feixisme

Davant del cada cop més evident augment del feixisme, la resposta antifeixista es fa urgent i necessària. No ens podem quedar de braços creuats mentre deixem que aquells qui volen implantar l’odi als nostres barris (ja sigui dirigit a dones, migrants o a qualsevol col·lectiu que no entri dins dels seus ideals retrògrads) ens prenguin la nostra ciutat.
I així, es fa cada vegada més palès que hem de ser nosaltres, el poble, qui s’autoorganitzi i es rebel·li contra tot allò que ens oprimeix; ja que, tant l’Estat com la premsa, no fan més que donar legitimitat i ajudar a la normalització de discursos clarament feixistes, com és el de VOX. És per aquest motiu que fem una crida a totes les veïnes de L’Hospitalet per evitar que VOX pugui celebrar el seu acte feixista a la nostra ciutat.

Ningún espacio para el Fascismo

 

Debido al cada vez más evidente aumento del fascismo, la respuesta antifascista se vuelve urgente y necesaria. No nos podemos quedar de brazos cruzados mientras dejamos que los que quieren implantar el odio en nuestros barrios (ya sea dirigido a mujeres, migrantes o a cualquier colectivo que no entre dentro de sus ideales retrógrados) nos arrebaten nuestra ciudad.
Y así, cada vez se ve más claro que tenemos que ser nosotras, el pueblo, quienes nos autoorganicemos y nos rebelemos contra todo lo que nos oprime; ya que, tanto el Estado como la prensa, no hacen más que dar legitimidad y ayudar a la normalización de discursos claramente fascistas, como es el de VOX. Es por este motivo que hacemos una llamada a todas las vecinas de L’Hospitalet para evitar que VOX pueda celebrar su acto fascista en nuestra ciudad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s