25 anys d’impunitat. Solidaritat amb la Família Álvarez

IMG_20171201_164852El proper 15 de decembre torna la solidaritat. Quart de segle d’impunitat encoberta per les clavagueres de l’estat que protegeix al botxí de Pedro. I 25 anys de lluita incansable i exemplar de la Família Álvarez.

Com cada any L’Hospitalet Rebel acompañarà als Álvarez a l’homenatge a l’Avinguda Catalunya del Barri de la Florida. Amb llàgrimes als ulls, Rabia a la boca. I amb abraçades fraternes de retrobada combativa. No oblidar Pedro és no oblidar la impunitat que ens rodeja.

Flors per en Pedro. Presó per el seu assessí.

No oblidem! #25AñosSinPedro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s